Speidermøte 7.november oppmøte: Granlia kl 18

På torsdag blir det tur for alle speiderne. 5.klasse – 10.klasse skal gå Orretua så det er mulig at vi at vi er tilbake i Granlia kl 19:45.1-4.klasse skal ha refleksløp og bål ved hulen og er ferdig til vanlig tid kl 19:30.  Ta med klær etter vær, hodelykt og kniv! Oppmøte i på toppen Granlia kl 18. Foreldre er hjertelig velkommen til å være med på tur. Vi sees på toppen av Granlia!

send en melding til 93837534 (Kathinka) hvis spørsmål

Viktige datoer:
14.november: Juleverksted
21.november: Juleverksted
15-17.november: Patruljefører kurs (lederkurs) for 6.klasse++ mer info kommer
23.november: Julemesse i kirken kl 11- alle foreldre, søsken, venner og besteforeldre er velkommen
5.desember: Juleavslutningen med opptagelse, der speiderne får nytt sjal og en sosial kveld med mat. Vi ser også bilder fra året som har gått og snakker om kretsleir som skal være 27-4.juli.                                                                                                                                                              8